billede1

MORO er lig med at more sig, at have det sjovt.

Efter 40 år i en af nordens største frisørkæder har Yvonne og Jan Larsen valgt at ville stå på egne ben med et helt nyt koncept inden for frisørbranchen:

”Vi har i samarbejde med Norm Arkitekterne og Menu udviklet en helt ny type salon, hvor vores kunder kan finde inspiration – ikke kun hårmæssigt, men også arkitektonisk og indretningsmæssigt – så alle sanser bliver påvirket.
Det er i den grad lykkedes, synes vi”

Jan Larsen, Creative Director

MORO BY LARSEN vil være kendt for den lette, muntre tone. Vi tager vores arbejde, men ikke os selv højtideligt. Her arbejdes professionelt i en seriøs og afslappet atmosfære, hvor dialogen mellem kunden og frisøren er i fokus. For godt nok er det toppen, der arbejdes med, men i virkeligheden lægges bunden for en mere behagelig og festlig hverdag.

Velkommen!

Nick T. Larsen
Frisør

Nick T. Larsen er Moro by Larsen Nordhavns ejer, og som vil agere den daglige leder i salonen samt være den bærende kraft og ansigt udadtil. Nick har været i de mest toneangivende saloner i København. Han mestrer udvidede klippe og farveteknikker og er nytænkende og visionær i sin tilgang til alle kunder.

Frederik
Frisør

Frederik har erfaring indenfor alle behandlinger om det er herre eller dameklip, styling og alle farvebehandlinger. Frederik brænder for sit fag og møder dig altid med et smil og godt humør.

Hos MORO BY LARSEN elsker vi at dele vores passion og viden om hår og styling med andre. Kom derfor endelig og besøg os til en 100% uforpligtende og gratis samtale om de mange spændende muligheder, der er for dit hår. Vi kan med garanti inspirere dig og sågar overraske dig med viden om nye klippe-,farve- og stylingteknikker.

Vi glæder os til at se dig!

No Inhibition

Skab et ikonisk, sofistikeret og elegant look med No Inhibition. No Inhibition er en hårpleje- og styling serie skabt af organiske ingredienser. Med en hel ny patenteret innovativ organisk formular opnår du resultater, som ikke før er set med miljørigtige og bæredygtige produkter. Vi er vilde med No Inhibition!

Depot

DEPOT hylder traditionen indenfor mænds grooming. Produkterne er udviklet med inspiration fra ”the old­fashioned barber shop” som igen er blevet populært i en ny hip version. Med DEPOT tilbyder vi vores mandlige kunder sofistikerede men samtidige enkle produk­ter, der tilgodeser håret såvel som skæget.

Balmain

Balmain mener at alle kvinder er smukke. Deres produkter er derfor skabt ud fra et ønske om at komplementere kvindens naturlige skønhed. Med Balmain hårpleje- og stylingserie tilbyder vi eks­klusive produkter med unikke og plejende ingredienser, som silkeprotein og argan olie, der styrker og blødgør håret. Et ekstra plus er Balmains skønne signaturdufte, som understreger det eksklusive.

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
9-17.30
9-17.30
9-17.30
9-19
9-17.30
9-14

ADRESSE:
Århusgade 163
2150 Nordhavn

TELEFON 27 823 414

MOROBYLARSEN.2150@HAIRTOOLS.DK